Automotivo Dacia Sandero

DACIA SANDERO & SANDERO STEPWAY: Η Εξέλιξη σε 4 τρόχους ήρθε στην Automotivo

Κοινοποίηση

H Dacia αναθεωρεί τα θεμέλια της παρουσίας της στην ευρωπαϊκή αγορά, με την ήδη επιτυχημένη γκάμα των μοντέλων της, τα Sandero και Sandero Stepway παρουσιάζοντας μας την τελευταία και πιο σύγχρονη εκδοχή τους.

Η ρουμανική επωνυμία, κάτω από την ομπρέλα της Renault, έχει να επιδείξει ένα πιο σύγχρονο παρουσιαστικό στα κλασσικά της μοντέλα, αξιοποιώντας στο εσωτερικό τους τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά πρότυπα.

Το Sandero αποτελεί το πιο δημοφιλές μοντέλο σε πωλήσεις στην Ευρώπη ήδη από το 2017 και το best seller Dacia έχει 2,1 εκατομμύρια ταξινομήσεις από το 2004 και μερίδιο 32%.

Η Dacia μεγάλωσε σε διαστάσεις του Sandero σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, με το μήκος του να φτάνει τα 4,08 μέτρα, ενώ, το Sandero Stepway βρίσκεται ήδη στα 4,09 μέτρα.
Τόσο το Sandero, όσο και το crossover Sandero Stepway έχουν πιο μοντέρνα αισθητική στο σχεδιασμό τους, ενώ, το δεύτερο δείχνει την off-road προσωπικότητα του, παρόλο που δεν είναι τετρακίνητο, αλλά μπορεί να σε «ξελασπώσει» σε δύσκολες καταστάσεις. Και τα 3 μοντέλα είναι άνετα και ευρύχωρα, με ιδιαίτερη επιμέλεια στους χώρους φόρτωσης και αποσκευών.

Στα νέα μοντέλα κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση τα φωτιστικά σώματα με την προσθήκη των λαμπών LED. Το εσωτερικό τους έχει αλλάξει πλήρως, τόσο ως προς το σχεδιασμό, όσο και από τεχνολογικής άποψης, με κοινό παρονομαστή τα ποιοτικότερα υλικά. Είναι αξιοσημείωτο ότι το Sandero διαθέτει χώρο φόρτωσης που αγγίζει τα 328 λίτρα

Ο εξοπλισμός έχει μεγάλη ποικιλία και δυνατότητες: Περιλαμβάνει το καθιερομένο σύστημα πολυμέσων, με την οθόνη οκτώ ιντσών, την αυτόματη λειτουργία φώτων, τις κλασσικές ηλεκτρικές λειτουργίες, την κάμερα οπισθοπορείας, τους αισθητήρες παρκαρίσματος και στο εμπρός και στο πίσω μέρος των οχημάτων κ.α. . Τα Sandero αξιοποιούν στην πλατφόρμα CMF (ίδια με αυτή του νέου Clio) η οποία προσφέρει στο όχημα αυξημένη ακαμψία και χαμηλότερο βάρος.

Η οδική τους συμπεριφοράς έχει επίσης βελτιωθεί πολύ, χάρη στο νέο μπροστινό άξονα. Παράλληλα, το μακρύτερο μεταξόνιο συμβάλλει στην βελτιωμένη σταθερότητα, τόσο στις ευθείες όσο και στις στροφές. Για την κίνηση του νέου Sandero το εφαλτήριο μοτέρ είναι 1.0 λίτρου, βενζίνης, και πιο συγκεκριμένα ο SCe 65, turbo TCe 90 ίππων με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή αυτόματο και τον κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη/υγραέριο) ECO-G 100 με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

Γνωρίστε και από κοντά τα νέα, βελτιωμένα Dacia Sandero και Sandero Stepway, ενημερωθείτε για τα νέα τους χαρακτηριστικά και πολλές ακόμα δυνατότητες που έχετε ώστε να τα κάνετε δικά σας, με τα Ειδικά Προνόμια Automotivo. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κλείστε ένα Test Drive, σήμερα!

 

 

Automotivo, 30 Χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης!