Η προστιθέμενη αξία της μάρκας Dacia δεν σταματά στα αυτοκίνητα

Η Dacia σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, ώστε να διατηρήσετε το Dacia σας σε άριστη κατάσταση.

Στην Automotivo  έχουμε την άρτια τεχνική γνώση και τον εξοπλισμό για να είναι το Dacia σας , σαν καινούριο.

Service

Επωφεληθείτε από την άρτια τεχνική εμπειρία της Automotivo για να διασφαλίσετε ότι το όχημά σας παραμένει σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας. Η τήρηση των τακτικών service σύμφωνα με τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει διασφαλίζει την ασφάλεια σας.

Ελαστικά

Είναι σημαντικό να ελέγχετε τα ελαστικά σας για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των επιβατών σας. Στην Automotivo κατά τη διάρκεια ελέγχου του Dacia θα επιθεωρήσουμε την κατάστασή τους και θα ελέγξουμε το βαθμό φθοράς.

Κλιματισμός

Εξασφαλίστε ένα ευχάριστο και υγιεινό ταξίδι για όλους, με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στον αποτελεσματικό έλεγχο του κλίματος. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά το σύστημα κλιματισμού του Dacia σας.

Φρένα

Οδηγήστε με εμπιστοσύνη χάρη στις επιθεωρήσεις ελέγχου ποιότητας από τους ειδικούς μας και αντικαταστήστε τα τακάκια των φρένων και τους δίσκους όταν είναι απαραίτητο.

Ιμάντας χρονισμού

Ο ιμάντας χρονισμού εξασφαλίζει τον τέλειο συγχρονισμό του κινητήρα σας. Τα πακέτα μας σας βοηθούν να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μπαταρία

Οι επώνυμες μπαταρίες της Dacia αποτελούν εγγύηση ότι όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας λειτουργούν.

Υαλοκαθαριστήρες

Απολαύστε την άνεση οδήγησης χρησιμοποιώντας τα πτερύγια των υαλοκαθαριστήρων μας με μεγάλη διάρκεια ζωής και προσαρμοσμένα στις εποχές. Διασφαλίζουμε ότι είναι πάντα σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας.

Αμορτισέρ

Τα αμορτισέρ της Dacia εγγυώνται τέλεια πρόσφυση και συγκράτηση του αυτοκινήτου. Βελτιώνουν την άνεση ταξιδιού.

Δωρεάν έλεγχος

Θέλετε απόλυτη σιγουριά; Θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι με το Dacia σας; Πριν ξεκινήσετε θυμηθείτε να κάνετε έναν δωρεάν έλεγχο στο όχημά σας.